Ongecategoriseerd

NIEUWJAREN

Naar jaarlijkse gewoonte willen we in Wulvergem terug klinken op het nieuwe jaar. U, als Wulvergemnaar, streekgenoot, familie of vrienden, u bent van harte welkom op

zondag 14 januari 2018 vanaf 14.00 uur.

Het dessertbuffet wordt terug rijkelijk gevuld met iets lekkers wat u meebrengt. Tover een mooie taart op tafel, of heerlijke chocolademousse of bakt u liever een “ouderwetse lukke” ? Alles kan en alles mag in het nieuwe jaar !!! Omdat we terug een goed doel willen steunen, vragen wij een bijdrage van € 7 / per persoon. Dit jaar hopen we iets te kunnen schenken aan Re-Member vzw” (www.re-member-psychischezorg.be). Ze stelt tot doel om mensen die psychisch kwetsbaar zijn en hun familie te ondersteunen. Iedereen kent wel iemand die hiermee te kampen heeft.

William zorgt voor de muzikale omlijsting.

Graag inschrijving voor 5 januari 2018 op rekeningnummer BE45 0631 4328 4189 op naam van Tine Tournicourt – Wulvergem, met vermelding van jullie naam en het aantal personen.

Wij wensen iedereen alvast spetterende eindejaarsfeesten toe en hopen op een massale opkomst om 2018 samen in te zetten !!

Het nieuwjaarteam

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *